Салат «Тигреня» салати 10 Листопада, 2016 Закуски и салаты. Рецепты Анастасии Скрипкиной Ingredients Картопля - 400 г Ковбаса - 200 г Огірки - 200 г Цибуля ріпчаста або цибуля порей - 150 г Морква - 400 г Яйця - 3 шт. Майонез Сіль Перець ДЛЯ ПРИКРАСИ: Маслини або Чорнослив Directions 1Картоплю і моркву відварити, натерти на дрібній тертці. 2Ковбасу і огірки нарізати кубиками, цибулю подрібнити. 3Яйця натерти на тертці (один білок залишити для прикраси). 4Продукти викласти на плоске кругле блюдо шарами, промазуючи майонезом, верхній шар - морква. 5З білка зробити очі та щічки, з маслин - ніс і вії, з огірка - зіниці, з ковбаси - рот, з нарізаних смужками маслин або цибулі порей - вуса. 00:00