Салат «Тигреня»

  

10 Листопада, 2016

Закуски и салаты. Рецепты Анастасии Скрипкиной

Ingredients

Картопля - 400 г

Ковбаса - 200 г

Огірки - 200 г

Цибуля ріпчаста або цибуля порей - 150 г

Морква - 400 г

Яйця - 3 шт.

Майонез

Сіль

Перець

ДЛЯ ПРИКРАСИ:

Маслини або

Чорнослив

Directions

1Картоплю і моркву відварити, натерти на дрібній тертці.

2Ковбасу і огірки нарізати кубиками, цибулю подрібнити.

3Яйця натерти на тертці (один білок залишити для прикраси).

4Продукти викласти на плоске кругле блюдо шарами, промазуючи майонезом, верхній шар - морква.

5З білка зробити очі та щічки, з маслин - ніс і вії, з огірка - зіниці, з ковбаси - рот, з нарізаних смужками маслин або цибулі порей - вуса.

00:00