Салат фруктовий із зеленим чаєм салати 4 Листопада, 2016 Энциклопедия чая Ingredients Чай ароматизований жасминовий - 4 ч. ложки Херес сухий - 2 ст. ложки Цукрова пудра - 2 ст. ложки Лайм - 1 шт. Ківі - 2 шт. Лічі - 255 г Диня мускатна - 1/4 шт. Зелений виноград без кісточок - 115 г Directions 1Залити чайне листя 300 мл окропу. Залишити на 5 хвилин. 2Підмішати херес і цукрову пудру. 3Очистити лайм від шкірки та додати до суміші. Вичавити сік. Довести суміш до кипіння, потім варити на повільному вогні 5 хвилин. Дати охолонути. 4Очистити ківі від шкірки та тонко порізати. Очистити лічі, порізати навпіл і вийняти кісточки. Очистити шкірку із дині та тонко порізати на дольки. 5Розкласти фрукти групами на блюді, залити охолодженою чайною сумішшю. 00:00