Салат «Цезар» з куркою салати 19 Вересня, 2016 365 рецептов. Классические блюда, которые готовят все Ingredients Курка - 400 г філе (грудки) Листя салату - 400 г Хліб білий- 150 г Олія оливкова - 4 ст. ложки Яйця - 2 жовтки Лимон - 1 шт. (сік) Соус вустерський - 1 ст. ложка Часник - 1 зубчик Гірчиця - ½ ч. ложки Перець чорний Сіль Directions 1Часник нарізати пластинками, смажити 2-3 хвилини на половині олії, витягти. 2В часниковій олії обсмажити нарізаний кубиками хліб, відкласти. 3У тій самій олії обсмажити нарізану кубиками і приправлену сіллю грудку. 4Олію, що залишилася, з'єднати з жовтками і вустерським соусом, посолити, додати лимонний сік і гірчицю, перемішати. 5Листя салату вимити, обсушити, порвати руками, викласти на блюдо, скропити соусом. Зверху викласти підготовлену курку і сухарики, знову скропити соусом, перемішати. 00:00