Салат «Цезар» з куркою

  

19 Вересня, 2016

365 рецептов. Классические блюда, которые готовят все

Ingredients

Курка - 400 г філе (грудки)

Листя салату - 400 г

Хліб білий- 150 г

Олія оливкова - ​​4 ст. ложки

Яйця - 2 жовтки

Лимон - 1 шт. (сік)

Соус вустерський - 1 ст. ложка

Часник - 1 зубчик

Гірчиця - ½ ч. ложки

Перець чорний

Сіль

Directions

1Часник нарізати пластинками, смажити 2-3 хвилини на половині олії, витягти.

2В часниковій олії обсмажити нарізаний кубиками хліб, відкласти.

3У тій самій олії обсмажити нарізану кубиками і приправлену сіллю грудку.

4Олію, що залишилася, з'єднати з жовтками і вустерським соусом, посолити, додати лимонний сік і гірчицю, перемішати.

5Листя салату вимити, обсушити, порвати руками, викласти на блюдо, скропити соусом. Зверху викласти підготовлену курку і сухарики, знову скропити соусом, перемішати.

00:00