Салат «Шпроти під шубою»

  

23 Червня, 2017

1000 блюд от салатов до десертов для праздников и на каждый день

Ingredients

Шпроти - 1 банка

Картопля - 3-4 шт.

Морква - 1-2 шт.

Цибуля - 1-2 шт.

Яйця - 2-3 шт.

Сир - 150 г

Олія

Майонез

Directions

1Відварені моркву, картоплю і яйця натерти на крупній тертці.

2Цибулю нарізати півкільцями, обсмажити в олії.

3Укласти продукти в салатник шарами, змащуючи кожен шар майонезом: 1-й шар - картопля, 2-й - морква, 3-й - обсмажена цибуля, 4-й - шпроти, 5-й шар - відварені яйця. Салат посипати тертим сиром.

00:00