100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)
Ingredients
Капуста білокачанна - 1 качан середнього розміру
Яблука - 2 шт.
Цибуля - 1 шт.
Зелень петрушки
ДЛЯ СОУСУ:
Яйця - 3 шт.
Олія оливкова - 2 ч. ложки
Цукор - 1 ч. ложка
Гірчиця готова - 1 ч. ложка
Вершки - 0,5 склянки
Лимон - 1 ч. ложка соку або
Оцет 3% - 1 ч. ложка
Сіль
Directions
1Капусту нашаткувати, посолити та перетерти руками до появи соку. Яблука вимити, очистити від шкірки, видалити серцевину та натерти на крупній тертці. Цибулю очистити та дрібно нарізати.
2СОУС: Яйця зварити круто, дати охолонути, очистити від шкаралупи, відокремити жовтки та розтерти їх. У жовтки додати сіль, цукор, гірчицю й оливкову олію. Все ретельно розтерти, влити лимонний сік і збиті вершки.
3Заправити салат соусом. Яєчні білки та вимиту зелень дрібно нарізати і посипати ними готовий салат.