Салат із вареної капусти з горіхами та часником

  

16 Березня, 2017

Книга о вкусной и здоровой пище (1984)

Ingredients

Капуста свіжа - 500 г

Горіхи волоські очищені - 100 г

Часник - 3-4 часточки

Майонез - 1-2 ст. ложки

Directions

1Свіжу капусту крупно нарізати, залити солоним окропом, закрити кришкою, поставити на сильний вогонь. Коли капуста закипить, зняти кришку на 5 хвилин і варити капусту відкритою, щоб зник специфічний запах.

2Горіхи потовкти в ступці разом з часником до однорідної маси, схожої на густе тісто.

3Готову капусту віджати в марлевому мішечку, скласти в миску і туди ж покласти горіхово-часникову масу. Розтирати все дерев'яною ступкою, доки капуста абсолютно не розітреться і вся маса не стане однорідною.

4Додати майонез і перець за смаком. Викласти в мисочку та подавати на стіл, накривши кришкою.

00:00