Салат із квасолі, солодкого перцю і помідорів чері
4 Березня, 2018
Юлия Высоцкая. Ссобойки. Готовим дома, берем с собой
- Cook: 40 mins
- Yields: 2 порції
Ingredients
Квасоля «чорне око» - 1 склянка
Помідори черрі - 5 шт.
Перець солодкий червоний - 0,5 шт.
Селера - 1 стебло
Цибуля червона - 0,25 шт.
Петрушка - 1 пучок
Зелена цибуля - 2 пера
Перець чорний мелений - 1 щіпка
Сіль морська - 1 щіпка
ДЛЯ ЗАПРАВКИ:
Олія оливкова - 2 ст. ложки
Оцет бальзамічний - 1 ч. ложка
Гірчиця - 1 ч. ложка
Перець чорний мелений - 1 щіпка
Сіль морська - 1 щіпка
Directions
1Квасолю відварити до готовності.
2Солодкий перець запекти в духовці, потім зняти шкірку та нарізати м'якоть невеликими кубиками.
3Селеру дрібно порубати.
4Помідори черрі розрізати на четвертинки.
5Червону цибулю почистити та дрібно порубати.
6Зелену цибулю порізати тонко навскоси.
7Петрушку дрібно порубати.
8Готову квасолю викласти в салатницю, додати нарізані овочі та зелень і все перемішати.
9ЗАПРАВКА: З'єднати оливкову олію і бальзамічний оцет, додати гірчицю, посолити, поперчити і перемішати.
10Полити салат гірчичною заправкою, якщо потрібно - посолити та поперчити.
Цибулю можна взяти будь-яку, якщо дуже зла, замочити її в оцті або лимонному соці.
Чим довше такий салат постоїть, тим більш насиченим буде у нього смак.