Салат із моркви по-французьки салати низькокалорійне 14 Травня, 2018 Просто вкусно и полезно 2017 №9 Cook: 45 mins Ingredients Морква - 500 г Гірчиця дижонская - 2 ч. ложки Лимон - 1 ст. ложка соку + цедра (за бажання) Олія рослинна - 1,5 ст. ложки Олія оливкова - 1,5 ст. ложки Мед - 1,5 ст. ложки Сіль - 0,25 ч. ложки Перець чорний - 0,25 ч. ложки Петрушка подрібнена - 2 ст. ложки Цибуля-шалот - 1 шт. Тархун (за бажання) Лемонграс (за бажання) Апельсинова цедра (за бажання) Directions 1Моркву очистити і натерти на крупній тертці. 2СОУС: У мисці змішати діжонську гірчицю, лимонний сік, мед, обидва види олії, сіль і перець. 3До моркви додати подрібнену петрушку та цибулю-шалот. Непогано додати ще свіжі трави та цедру. 4Влити соус і добре перемішати.Якщо морква несоковита, можна збільшити кількість інгредієнтів для соусу. 00:00