Салат із моркви та смородини

    ,

2 Листопада, 2017

100 рецептов при бессоннице.
100 рецептов при гипотонии. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Морква - 400 г

Червона смородина або журавлина - 150 г

Сметана - 0,5 склянки

Зелень петрушки нарізана - 1 ст. ложка

Сіль

Цукор

Directions

1Вимиту й очищену від шкірки моркву сполоснути, натерти на грубій тертці.

2Смородину вимити тапротерти крізь сито.

3Смородинове пюре розмішати з морквою, заправити за смаком сіллю та цукром. Викласти на блюдо, полити густою сметаною і посипати зеленню.

Дієта при гіпотонії - використовувати смородину.
Дієта при безсонні - можна замінити смородину журавлиною.

00:00