Салат із пекінської капусти з консервованим тунцем

  

29 Липня, 2017

1000 блюд от салатов до десертов для праздников и на каждый день

Ingredients

Тунець консервований - 250 г (1 банка)

Капуста пекінська - 0,5 качана

Кукурудза консервована - 340 г (1 банка)

Перець болгарський - 1 шт.

Олія оливкова - 2-4 ст. ложки

Сіль

Directions

1Пекінську капусту крупно нашаткувати, злегка пом'яти руками. Болгарський перець очистити від плодоніжки і насіння, нарізати кубиками або соломкою. Консервованого тунця разом із заливкою розім'яти виделкою.

2Підготовлені продукти з'єднати, додати консервовану кукурудзу, посолити, заправити оливковою олією і акуратно перемішати.

00:00