Салат із перцю по-угорськи

    ,

28 Липня, 2017

100 рецептов при бессоннице. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Перець болгарський - 250 г

Помідори - 250 г

Цибуля - 1 шт.

Зелень петрушки

Олія - 1 ст. ложка

Оцет

Directions

1Вимиті, обсушені, очищені від серцевини стручки перцю нарізати у вигляді локшини, змішати зі скибочками помідорів, цибулею, петрушкою, соняшниковою олією та оцтом.

2Салат можна готувати також ІЗ ЗАПЕЧЕНОГО ПЕРЦЮ: стручки перцю покласти на сковороду і без додавання жиру запекти з усіх боків до красивого коричневого відтінку, потім швидко перекласти в миску, щільно прикрити кришкою, після чого тонку шкірку можна легко видалити. У великих стручків слід видалити черешки і серцевину. Після такої обробки перець можна використовувати для фарширування з подальшим запіканням в духовці.

00:00