Салат із рисовою локшиною й креветками салати Новий рік, святкове 4 Жовтня, 2017 Fresco №2 2013–2014 Зима Cook: 30 mins Yields: 4 порції Ingredients Креветки готові очищені - 250 г Локшина рисова - 175 г Перець червоний - 1 маленький Лайм - 1 шт. (сік) Рибний соус - 2 ст. ложки Олія кунжутна - 2 ст. ложки Часник - 1 зубчик Цукор - 1 ч. ложка Імбир - корінь розміром з великий палець Зелена цибуля - 3 стебла Кінза - 2 ст. ложки листочків Directions 1Часник подрібнити, імбир почистити й натерти. 2ЗАПРАВКА: Змішати сік лайма, рибний соус, кунжутну олію, часник, цукор та імбир. У соус додати креветки і добре перемішати. 3Рисову локшину приготувати згідно з інструкцією на упаковці, промити в холодній воді і дати стекти рідині. 4Червоний перець добре вичистити зсередини і нарізати тонесенькими смужками. Стебла цибулі порізати навскоси. 5Змішати всі інгредієнти разом і подавати салат.Перед приготуванням рисову вермішель слід замочити на 20–30 хвилин, а потім відварити протягом хвилини або додати в гарячий бульйон або соус. 00:00