Салат із рисовою локшиною й креветками

    ,

4 Жовтня, 2017

Fresco №2 2013–2014 Зима

  • Cook: 30 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Креветки готові очищені - 250 г

Локшина рисова - 175 г

Перець червоний - 1 маленький

Лайм - 1 шт. (сік)

Рибний соус - 2 ст. ложки

Олія кунжутна - 2 ст. ложки

Часник - 1 зубчик

Цукор - 1 ч. ложка

Імбир - корінь розміром з великий палець

Зелена цибуля - 3 стебла

Кінза - 2 ст. ложки листочків

Directions

1Часник подрібнити, імбир почистити й натерти.

2ЗАПРАВКА: Змішати сік лайма, рибний соус, кунжутну олію, часник, цукор та імбир. У соус додати креветки і добре перемішати.

3Рисову локшину приготувати згідно з інструкцією на упаковці, промити в холодній воді і дати стекти рідині.

4Червоний перець добре вичистити зсередини і нарізати тонесенькими смужками. Стебла цибулі порізати навскоси.

5Змішати всі інгредієнти разом і подавати салат.

Перед приготуванням рисову вермішель слід замочити на 20–30 хвилин, а потім відварити протягом хвилини або додати в гарячий бульйон або соус.

00:00