салат з рибою
салат з рибою

Салат із сьомгою

  

24 Червня, 2017

1000 блюд от салатов до десертов для праздников и на каждый день

Ingredients

Сьомга слабосолона - 150 г філе

Капуста пекінська - 500 г

Маслини - 100 г

Помідори - 1 шт.

Перець болгарський - 0,5 шт. червоного + 0,5 шт. жовтого + 0,5 шт. зеленого

Сир - 150 г

Олія оливкова

Сіль

Спеції

Directions

1Філе слабосоленої сьомги нарізати скибочками. Пекінську капусту крупно нашаткувати, злегка пом'яти руками. Маслини розрізати навпіл. Помідор нарізати дольками, болгарський перець і сир - кубиками або соломкою.

2Підготовлені продукти з'єднати, заправити оливковою олією, сіллю, спеціями за смаком і акуратно перемішати.

00:00