Салат із сьомгою салати 24 Червня, 2017 1000 блюд от салатов до десертов для праздников и на каждый день Ingredients Сьомга слабосолона - 150 г філе Капуста пекінська - 500 г Маслини - 100 г Помідори - 1 шт. Перець болгарський - 0,5 шт. червоного + 0,5 шт. жовтого + 0,5 шт. зеленого Сир - 150 г Олія оливкова Сіль Спеції Directions 1Філе слабосоленої сьомги нарізати скибочками. Пекінську капусту крупно нашаткувати, злегка пом'яти руками. Маслини розрізати навпіл. Помідор нарізати дольками, болгарський перець і сир - кубиками або соломкою. 2Підготовлені продукти з'єднати, заправити оливковою олією, сіллю, спеціями за смаком і акуратно перемішати. 00:00