Сальса зі смажених томатів

    

7 Серпня, 2017

100 Weight Loss Bowls

  • Prep: 10 mins
  • Cook: 20 mins
  • Yields: 8 порцій - 2 склянки

Ingredients

Помідори - 6 шт.

Перець чилі червоний - 1-2 шт.

Часник - 4 зубчики

Олія оливкова - 1 ч. ложка

Сіль морська

Перець чорний свіжомелений

Цибуля червона - 1 шт. маленька

Кінза - жменя листя

Лайм - 1 шт. (сік) + додатково більше, якщо потрібно

Directions

1Підігріти духовку до 400°F (200°C) та змішати половину помідорів, перець чилі, часник та оливкову олію в сковорідці, приправивши сіллю та перцем. Обсмажувати 20 хвилин або доки помідори та перець почнуть темніти.

2Змішувати смажену масу в кухонному комбайні, доки вона не буде добре нарізаною. Додати другу половину помідорів, дрібно нарізану червону цибулю, кінзу та ще трохи солі та перцю до кухонного комбайна та змішувати суміш в імпульсному режимі. Додайте сік лайма, ще раз включити імпульсний режим та змішувати, поки сальса не досягне бажаної консистенції (вона має зберігати певну текстуру).

3Спробувати на смак і в разі потреби додати ще приправи або сік лайма.

Цю смачну сальсу можна зробити про запас і зберігати в герметичній банці у холодильнику, соус готовий до використання в будь-який час.

00:00

Nutrition Facts

Serving Size0,25 склянки
Calories9 калорій
Sodium1 мг
Protein0,3 г
Sugar1 г
Total Fat0.2
Total Carbohydrates1 г
Dietary Fiber0.5 г