Сальтисон грибний

  , ,   

16 Серпня, 2017

100 рецептов при гипотонии. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Гриби - 200 г

Цибуля - 2 шт.

Яйця - 5-6 шт.

Яловичина варена - 100 г

Олія - 0,5 ст. ложки

Кмин - 0,5 ст. ложки

Перець

Сіль

Сметана

Directions

1Гриби очистити, ретельно вимити, обдати окропом. Зварити круто яйця. Нарізати гриби та яйця. Окремо дрібно нарізати цибулю і обсмажити в рослинній олії.

2Підготовлені продукти з'єднати в мисці, вбити туди сире яйце, додати сіль, перець і кмин. Добре розмішати. Додати дрібно нарізане м'ясо, ще раз вимішати, ум'яти та сформувати кулю.

3Загорнути її в шматочок марлі, зав'язати кінці та покласти в киплячу воду. Варити не більше 10-15 хвилин.

4Сальтисон вийняти, покласти між двома дощечками, притиснути гнітом, залишити на 3-4 години.

5Перед подачею на стіл нарізати на не дуже тонкі шматочки та полити сметаною.

Дієта при гіпотонії

00:00