100 рецептов при гипотонии. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)
Ingredients
Гриби - 200 г
Цибуля - 2 шт.
Яйця - 5-6 шт.
Яловичина варена - 100 г
Олія - 0,5 ст. ложки
Кмин - 0,5 ст. ложки
Перець
Сіль
Сметана
Directions
1Гриби очистити, ретельно вимити, обдати окропом. Зварити круто яйця. Нарізати гриби та яйця. Окремо дрібно нарізати цибулю і обсмажити в рослинній олії.
2Підготовлені продукти з'єднати в мисці, вбити туди сире яйце, додати сіль, перець і кмин. Добре розмішати. Додати дрібно нарізане м'ясо, ще раз вимішати, ум'яти та сформувати кулю.
3Загорнути її в шматочок марлі, зав'язати кінці та покласти в киплячу воду. Варити не більше 10-15 хвилин.
4Сальтисон вийняти, покласти між двома дощечками, притиснути гнітом, залишити на 3-4 години.
5Перед подачею на стіл нарізати на не дуже тонкі шматочки та полити сметаною.