1000 блюд от салатов до десертов для праздников и на каждый день
Ingredients
Печінка - 500 г
Сало свіже - 100-150 г
Манна крупа - 1 склянка
Морква - 1 шт.
Цибуля - 2 шт.
Яйця - 2 шт.
Олія
Сіль
Перець
Спеції
Directions
1Цибулю та моркву дрібно нашаткувати, обсмажити в олії, остудити.
2Печінку та сало нарізати кубиками, додати обсмажені овочі, манну крупу, яйця, сіль, перець і інші спеції за смаком, ретельно перемішати.
3Печінкову масу щільно укласти в спеціальний рукав для запікання, випустити з нього повітря, міцно зав'язати. Зверху надіти ще один рукав для запікання, зав'язати і опустити в киплячу воду. Варити 1,5 години на слабкому вогні.
4Вийняти шумівкою, дати охолонути і тільки після цього витягти сальтисон з пакетів.