Сальтисон печінковий домашній

  ,

23 Серпня, 2017

1000 блюд от салатов до десертов для праздников и на каждый день

Ingredients

Печінка - 500 г

Сало свіже - 100-150 г

Манна крупа - 1 склянка

Морква - 1 шт.

Цибуля - 2 шт.

Яйця - 2 шт.

Олія

Сіль

Перець

Спеції

Directions

1Цибулю та моркву дрібно нашаткувати, обсмажити в олії, остудити.

2Печінку та сало нарізати кубиками, додати обсмажені овочі, манну крупу, яйця, сіль, перець і інші спеції за смаком, ретельно перемішати.

3Печінкову масу щільно укласти в спеціальний рукав для запікання, випустити з нього повітря, міцно зав'язати. Зверху надіти ще один рукав для запікання, зав'язати і опустити в киплячу воду. Варити 1,5 години на слабкому вогні.

4Вийняти шумівкою, дати охолонути і тільки після цього витягти сальтисон з пакетів.

5Подавати, нарізавши скибочками.

00:00