Сальтімбока – ескалоп по-римськи страви з м'яса італійська кухня 7 Вересня, 2018 Юлия Николаева. Главный секрет итальянской кухни от Пьемонта до Сицилии Yields: 4 порції Ingredients Телятина - 8 ескалопів Шинка сиров'ялена або бекон - 8 тонких шматочків Шавлія - 8 листочків Масло вершкове - 50 г Вино сухе біле - 100 мл Перець чорний мелений Сіль Directions 1Ескалопи трохи відбити. 2Покласти на кожен ескалоп спочатку шматочок шинки, а потім по листку шавлії. Закріпити все дерев'яними зубочистками. 3Розтопити вершкове масло у великій сковороді. Викласти м'ясо і обсмажити його з двох боків по 2 хвилини. 4Влити на сковороду біле вино, посолити, поперчити і продовжити готувати ще пару хвилин.Страва з регіону Лаціо 00:00