Сальтімбока - ескалоп по-римськи
Сальтімбока - ескалоп по-римськи

Сальтімбока – ескалоп по-римськи

    

7 Вересня, 2018

Юлия Николаева. Главный секрет итальянской кухни от Пьемонта до Сицилии

  • Yields: 4 порції

Ingredients

Телятина - 8 ескалопів

Шинка сиров'ялена або бекон - 8 тонких шматочків

Шавлія - 8 листочків

Масло вершкове - 50 г

Вино сухе біле - 100 мл

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Ескалопи трохи відбити.

2Покласти на кожен ескалоп спочатку шматочок шинки, а потім по листку шавлії. Закріпити все дерев'яними зубочистками.

3Розтопити вершкове масло у великій сковороді. Викласти м'ясо і обсмажити його з двох боків по 2 хвилини.

4Влити на сковороду біле вино, посолити, поперчити і продовжити готувати ще пару хвилин.

Страва з регіону Лаціо

00:00