баклажани в соусі сациві
баклажани в соусі сациві

Сациві з баклажанів

    

25 Серпня, 2018

365 рецептов грузинской кухни

Ingredients

Баклажани - 1 кг

Цибуля ріпчаста - 6 головок

Горіхи волоські - 500 г

Жир курячий - 100 мл

Бульйон курячий - 500 мл

Борошно - 60 г

Часник - 3 зубчики

Коріандр - 10 г

Перець чорний мелений - 10 г

Кориця - 5 г

Гвоздика - 10 г

Хмелі-сунелі - 10 г

Перець червоний мелений - 5 г

Сіль

Directions

1Цибулю подрібнити й обсмажити на жирі, додати борошно та бульйон, закип'ятити.

2Додати подрібнені волоські горіхи, часник, спеції, сіль, тушкувати 25 хвилин.

3Баклажани розрізати уздовж, витримати в окропі 5 хвилин, покласти під прес на 30 хвилин. Маринувати баклажани в соусі 2 дні.

00:00