Сациві з баклажанів овочеві страви грузинська кухня 25 Серпня, 2018 365 рецептов грузинской кухни Ingredients Баклажани - 1 кг Цибуля ріпчаста - 6 головок Горіхи волоські - 500 г Жир курячий - 100 мл Бульйон курячий - 500 мл Борошно - 60 г Часник - 3 зубчики Коріандр - 10 г Перець чорний мелений - 10 г Кориця - 5 г Гвоздика - 10 г Хмелі-сунелі - 10 г Перець червоний мелений - 5 г Сіль Directions 1Цибулю подрібнити й обсмажити на жирі, додати борошно та бульйон, закип'ятити. 2Додати подрібнені волоські горіхи, часник, спеції, сіль, тушкувати 25 хвилин. 3Баклажани розрізати уздовж, витримати в окропі 5 хвилин, покласти під прес на 30 хвилин. Маринувати баклажани в соусі 2 дні. 00:00