Сациві з білої риби страви з риби грузинська кухня 30 Січня, 2017 365 рецептов грузинской кухни Ingredients Риба - 1 кг Цибуля ріпчаста - 4 головки Олія - 100 мл Борошно кукурудзяне - 100 г Оцет винний - 100 мл Горіхи волоські - 300 г Часник - 3 зубчики Хмелі-сунелі - 20 г Шафран - 20 г Коріандр - 20 г Гвоздика мелена - 20 г Кориця - 20 г Зерна граната - 50 г Зелень петрушки Перець Сіль Directions 1Рибу нарізати невеликими шматочками, запанірувати в борошні з сіллю, обсмажити на олії. 2Горіхи, цибулю та часник подрібнити, змішати зі спеціями, додати води, кип'ятити 10 хвилин, влити оцет. Гарячим соусом полити рибу, остудити. 3Перед подачею прикрасити зернами граната та зеленню петрушки. 00:00