Сациві з осетрини страви з риби 29 Січня, 2017 365 рецептов грузинской кухни Ingredients Осетрина - 1 кг Цибуля ріпчаста - 5 головок Горіхи волоські - 400 г Часник - 4 зубчики Яйця - 3 жовтки Оцет винний - 100 мл Гвоздика - 30 г Кориця - 20 г Коріандр - 20 г Хмелі-сунелі - 20 г Шафран - 20 г Лавровий лист Перець духмяний горошком Сіль Directions 1Рибу нарізати шматочками, відварити в підсоленій воді з лавровим листом і духмяним перцем. 2Горіхи, цибулю та часник подрібнити, посолити, залити бульйоном, варити 10 хвилин, додати оцет, спеції. 3Через 10 хвилин зняти з вогню, остудити. Додати збиті жовтки, трохи нагріти. 4Рибу залити соусом, остудити. 00:00