Сациві з цвітною капустою овочеві страви грузинська кухня вегетаріанське 27 Вересня, 2016 365 рецептов грузинской кухни Ingredients Цвітна капуста - 500 г Цибуля ріпчаста - 4 головки Часник - 4 зубчики Горіхи волоські - 400 г Кінза - 1 пучок Кориця - 10 г Гвоздика - 10 г Хмелі-сунелі - 10 г Шафран - 10 г Оцет винний - 50 мл Олія - 50 мл Зерна граната - 50 г Перець червоний мелений Сіль Directions 1Подрібнити горіхи, зелень кінзи, часник, змішати зі спеціями, розвести водою і варити 5 хвилин. Додати подрібнену й обсмажену на олії цибулю. 2Капусту розділити на суцвіття і відварити в підсоленій воді, скропити оцтом, залити соусом, дати настоятися 3 години. Прикрасити зернами граната.Для нестрогих вегетаріанців 00:00