Сациві з цвітною капустою

      

27 Вересня, 2016

365 рецептов грузинской кухни

Ingredients

Цвітна капуста - 500 г

Цибуля ріпчаста - 4 головки

Часник - 4 зубчики

Горіхи волоські - 400 г

Кінза - 1 пучок

Кориця - 10 г

Гвоздика - 10 г

Хмелі-сунелі - 10 г

Шафран - 10 г

Оцет винний - 50 мл

Олія - 50 мл

Зерна граната - 50 г

Перець червоний мелений

Сіль

Directions

1Подрібнити горіхи, зелень кінзи, часник, змішати зі спеціями, розвести водою і варити 5 хвилин. Додати подрібнену й обсмажену на олії цибулю.

2Капусту розділити на суцвіття і відварити в підсоленій воді, скропити оцтом, залити соусом, дати настоятися 3 години. Прикрасити зернами граната.

Для нестрогих вегетаріанців

00:00