Сациві з яловичини
Сациві з яловичини

Сациві з яловичини

    

24 Серпня, 2018

365 рецептов грузинской кухни

Ingredients

Яловичина - 600 г

Цибуля ріпчаста - 6 шт.

Волоські горіхи - 300 г

Кінза - 1 пучок

Борошно - 30 г

Перець гострий - 1 стручок

Перець чорний горошком

Олія - 80 мл

Бульйон - 1 л

Сік гранатовий - 60 г

Сіль

Directions

1М'ясо нарізати шматками, відварити до напівготовності разом із 1 головкою ріпчастої цибулі та чорним перцем.

2Залишки цибулі подрібнити й обсмажити з м'ясом на олії.

3Подрібнити горіхи, гострий перець, часник і зелень кінзи, змішати з борошном, влити бульйон, довести до кипіння. Додати м'ясо, варити 15 хвилин.

4Додати гранатовий сік. Через 3 хвилини подати на стіл.

00:00