Сациві з яловичини страви з м'яса грузинська кухня 24 Серпня, 2018 365 рецептов грузинской кухни Ingredients Яловичина - 600 г Цибуля ріпчаста - 6 шт. Волоські горіхи - 300 г Кінза - 1 пучок Борошно - 30 г Перець гострий - 1 стручок Перець чорний горошком Олія - 80 мл Бульйон - 1 л Сік гранатовий - 60 г Сіль Directions 1М'ясо нарізати шматками, відварити до напівготовності разом із 1 головкою ріпчастої цибулі та чорним перцем. 2Залишки цибулі подрібнити й обсмажити з м'ясом на олії. 3Подрібнити горіхи, гострий перець, часник і зелень кінзи, змішати з борошном, влити бульйон, довести до кипіння. Додати м'ясо, варити 15 хвилин. 4Додати гранатовий сік. Через 3 хвилини подати на стіл. 00:00