Сациві з індички страви з птиці грузинська кухня 10 Грудня, 2017 365 рецептов грузинской кухни Ingredients Індичка - 1,5 кг Волоські горіхи - 500 г Кінза - 1 пучок Часник - 3 зубчики Хмелі-сунелі - 30 г Шафран імерертинський - 25 г Оцет винний - 30 мл Цибуля ріпчаста - 3 головки Олія горіхова - 60 мл Перець Сіль Directions 1Птицю відварити до напівготовності, натерти сіллю і перцем, запекти у духовці. 2Подрібнену цибулю обсмажити на олії, змішати з зеленню кінзи, горіхами, часником, шафраном, хмелі-сунелі, оцтом, посолити, залити соусом, що виділився при смаженні птиці, та варити 10 хвилин. 3Залити соусом птицю і дати настоятися 3 години. 00:00