Сациві з індички
Сациві з індички

Сациві з індички

    

10 Грудня, 2017

365 рецептов грузинской кухни

Ingredients

Індичка - 1,5 кг

Волоські горіхи - 500 г

Кінза - 1 пучок

Часник - 3 зубчики

Хмелі-сунелі - 30 г

Шафран імерертинський - 25 г

Оцет винний - 30 мл

Цибуля ріпчаста - 3 головки

Олія горіхова - 60 мл

Перець

Сіль

Directions

1Птицю відварити до напівготовності, натерти сіллю і перцем, запекти у духовці.

2Подрібнену цибулю обсмажити на олії, змішати з зеленню кінзи, горіхами, часником, шафраном, хмелі-сунелі, оцтом, посолити, залити соусом, що виділився при смаженні птиці, та варити 10 хвилин.

3Залити соусом птицю і дати настоятися 3 години.

00:00