Сациві класичне

    

7 Жовтня, 2016

365 рецептов грузинской кухни

Ingredients

Курка - 1 кг

Вода - 1,5 л

Цибуля ріпчаста - 1 головка

Петрушка - 1 пучок

Часник - 2 зубчики

Гвоздика - 0,25 ч. ложки

Лавровий лист - 1 шт.

Сіль

ДЛЯ СОУСУ:

Цибуля ріпчаста - 2 головки

Часник - 4 зубчики

Яйця - 1 жовток

Петрушка - 1 пучок

Горіхи волоські очищені - 100 г

Масло вершкове - 50 г

Оцет винний - 50 мл

Борошно - 30 г

Гвоздика

Перець червоний мелений

Сіль

Directions

1Курку відварити з цибулею, зеленню, сіллю і спеціями, розділити на шматочки.

2CОУС: цибулю і часник подрібнити, обсмажити на маслі з борошном, влити бульйон, довести до кипіння, зняти з вогню, додати подрібнені горіхи і зелень петрушки, часник, жовток, оцет і спеції. Суміш остудити.

3Курку полити соусом і подати на стіл.

00:00