100 рецептов при бессоннице. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)
Ingredients
Свинина без кісток - 1,2 кг
Коріння
Сіль
Перець
Мускатний горіх
Чорнослив або курага - 100 г
Вода
Соус солодкий - 300 г
Зелень
Directions
1У шматку свинини довгастої форми ножем зробити надріз уздовж, розкрити м'ясо по надрізу, посипати сіллю, меленим прянощами і покласти шар слив без кісточок або курагу. М'ясо перев'язати ниткою так, щоб вийшов вигляд цілого шматка.
2Рулет покласти в холодну воду, довести до кипіння, зняти піну і варити 2 години.
3За 1 годину до готовності додати сіль і коріння. Готове м'ясо залишити в бульйоні, поки воно не охолоне.
4Перед подачею нарізати на скибочки, прогріти в бульйоні та подати з солодким соусом і зеленню.