Свинина з часником страви з м'яса аерогриль 26 Вересня, 2016 365 блюд для аэрогриля Prep: 15 mins Cook: 20 mins Ingredients Свинина - 600 г філе Молоко - 50 мл Яйця - 2 шт. Часник - 6 зубчиків Борошно - 100 г Сіль Перець мелений Directions 1М'ясо нарізати невеликими шматочками, трохи відбити. 2Часник подрібнити. 3В молоко розбити яйця, додати сіль, перець, подрібнений часник і збити. 4Кожен шматочок м'яса запанірувати в борошні, потім опустити в суміш з яєць і молока. 5М'ясо запікати на решітці аерогрилю 20 хвилин при температурі 250°С. Щоб отримати рум'яну скоринку, витримати м'ясо близько 5 хвилин. 00:00