Сендвічі з тунцем і анчоусами

  

1 Квітня, 2018

fresco 2014 №4 Літо

Ingredients

Булочки для сендвічів - 4 шт.

Цибуля - 2 шт. невеликі

Лимон -0,5 шт.

Тунець в олії - 300 г

Помідори - 2‑3 шт.

Оливки зелені - 12‑15 шт.

Анчоуси - 12 шт.

Олія оливкова

Перець білий мелений

Directions

1Цибулю нарізати тонкими кільцями, збризнути лимонним соком і залишити маринуватися в прохолодному місці на 10‑15 хвилин.

2Помідори нарізати кружальцями, з оливок видалити кісточки і крупно порізати.

3Булочки розрізати навпіл, змастити всередині оливковою олією. На нижню частину викласти кружальця помідорів, цибулю, тунець, анчоуси й оливки. Поперчити і накрити верхньою частиною.

00:00