Сендвічі po’boys з креветками, ковбасою та швидким ремуладом
14 Вересня, 2017
100 Best Grilling Recipes 2016 (Better Homes and Gardens)
- Cook: 30 mins
- Yields: 6 сендвічів
Ingredients
Креветки в раковинах великі, свіжі або заморожені - 450‑570 г
Майонез - 0,25 склянки
Перець чилі pimiento - 1 баночка 56 г
Цибуля дрібно нарізана - 1 ст. ложка
Селера дрібно нарізана - 1 ст. ложка
Петрушка італійська свіжа порізана - 1 ст. ложка
Каперси - 1 ст. ложка (з розсолом)
Кетчуп - 1 ст. ложка
Гірчиця цільнозернова - 1,5 ч. ложки
Ковбаса копчена - 170 г
Приправа каджун або приправа для для морепродуктів без солі - 1 ст. ложка
Булки французькі м'які або булочки для сендвічів - 6 шт.
Салат-латук порізаний - 4 склянки
Помідори - 2 шт. середніх
Огірки, мариновані з кропом - 1 склянка
Directions
1Якщо використовуються дерев'яні шпажки, замочити їх у воді на 30 хвилин.
2Розморозити креветки, якщо вони заморожені.
3РЕМУЛАД: Поєднати в кухонному комбайні майонез, нарізаний кубиками перець чилі pimiento, дрібно нарізані цибулю та селеру, порізану петрушку, каперси, кетчуп та цільнозернову гірчицю. Закрити комбайн кришкою та розмолоти до гладкості. Охолоджувати до подачі.
4Креветки очистити та випатрати, видаляючи хвости. Промити та висушити. Ковбасу нарізати на шматочки 1,3 см. Поперемінно нанизатb креветки та ковбасу на шість шпажок 20 см, залишаючи між шматочками 0,6‑0,7 см. Посипати каджунською приправою; злегка змастити антипригарним спреєм.
5Змастити решітку гриля. Смажити шашлики з креветок та ковбаси під кришкою на вогні вище середнього рівня 3‑5 хвилин або доки креветки не втратять прозорість, повертаючи один раз.
6Зняти креветки та ковбасу зі шпажок.
7Подавати на розділених навпіл (не до кінця) та підсмажених булочках, скроплених частиною ремуладу, зверху викласти салат-латук, тонко нарізані помідори та нарізані мариновані огірки. За бажання скропити ремуладом додатково.
Залишки ремуладу зберігати у холодильнику до 1 тижня.