Сендвіч «Цезар»
30 Березня, 2017
100 лучших рецептов блюд на cкорую руку
- Yields: 4 порції
Ingredients
Чіабата - 1 шт.
Курка - 2 відварені грудки
Салат романо - 0,5 качана
Паприка мелена сушена - 0,5 ч. ложки
Орегано сушене - 0,5 ч. ложки
Олія оливкова - 1 ч. ложка
Кунжут - 1 ст. ложка насіння
Сіль
ЗАПРАВКА:
Анчоуси - 2 філе
Каперси - 0,5 ч. ложки
Часник - 1 зубчик
Лимон - 1 ч. ложка соку
Пармезан - 30 г
Майонез - 6 ст. ложок
Directions
1Скропити курячі грудки оливковою олією, посипати паприкою та орегано, посолити. Загорнути у фольгу, запікати в розігрітій до 190°С духовці 35 хвилин.
2Остудити м'ясо, не розгортаючи, і нарізати впоперек волокон тонкими скибочками.
3ЗАПРАВКА: Дрібно нарізати анчоуси та каперси, порубати очищений часник, натерти пармезан на крупній тертці. Поєднати всі компоненти, додати майонез і лимонний сік, збити за допомогою блендера до однорідної консистенції.
4Розрізати чіабату уздовж, потім - кожну половину на 2 частини. Обсмажувати на сильно розігрітій сухій сковороді по 1 хвилині з кожного боку.
5Нарізати курячі грудки скибочками. Підсушувати на сковороді зерна кунжуту 1-2 хвилини.
6Крупно порвати руками листя салату, перемішати з половиною заправки, викласти на тости. Розподілити зверху скибочки курки. Полити заправкою, присипати насінням кунжуту.
ЧАС ПРИГОТУВАННЯ: 1 година + час на охолодження м'яса