Сирники з начинкою з яблука

    

8 Квітня, 2018

195 рецептов для здоровья позвоночника (Еда, которая лечит)

Ingredients

Сир (творог) - 500 г

Масло вершкове - 200 г

Яйця - 2  шт.

Борошно - 2  склянки

ДЛЯ НАЧИНКИ:

Сир (творог) - 300 г

Сметана - 2 ст. ложки

Яйця - 2 шт.

Цукор - 1 ст.  ложка

Борошно - 1 ч. ложка

Ванільний цукор  - 1 пакетик

Яблука - 1 шт.

Directions

1ТІСТО: Яйця розбити, розділити білок і жовток. Сир (творог) протерти, перемішати, збити, додати до нього масло, жовток, перетерти знову до однорідної маси, всипати борошно, замісити тісто, сформувати кулю, закрити її плівкою і поставити в холодильник на 30 хвилин.

2Після охолодження тісто розкачати в пласт товщиною 0,5 см, з нього вирізати кружальця. Частина вирізаних кружалець викласти на деко.

3НАЧИНКА: Яблуко очистити, нарізати тонкими пластами. Змішати сир (творог), сметану, яйця, цукор, яблучні пластинки, збити суміш.

4Начинку викласти ложкою на кружальця тіста. Поверх начинки покласти верхні кружальця тіста, зробити нагорі дірки, змазати яєчним білком, защипнути по краях.

5Випікати сирники в духовці при 200°С до появи золотистої скоринки. Можна зробити сирник як пиріг.

Дієта для зміцнення хребта

00:00