100 рецептов при гипотонии. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)
Ingredients
Курка - 1 шт.
Масло вершкове - 200 г
Сир твердий - 150 г
Сік яблучний - 100 г
Мускатний горіх
Сіль
Перець
Ланспік - 700 г
Фюме
Овочі варені
Directions
1З вареної або смаженої курки зняти м'якоть. Провернути її через м'ясорубку 2‑3 рази.
2З'єднати курячий фарш із тертим сиром і вершковим маслом. Ретельно перемішати, додати яблучний сік, мускатний горіх, фюме (концентрований м'ясний бульйон), ще раз добре перемішати.
3Підготовлений таким чином сир розлити у форми та дати йому застигнути.
4При подачі сир викласти на блюдо та гарнірувати ланспіком.