Сир м’який

    

4 Липня, 2017

Ольга Франко. Практична кухня

Ingredients

Сир (творог) - 2 кг

Масло вершкове - 200 г

Сіль

Кмин

Сметана густа - 2 склянки

Directions

1Свіжий сир (творог) протерти через сито або перемолоти, покласти у ринку (чавунну поливану посудину) і поставити на повільний вогонь, весь час помішуючи, доки сир не розтопиться. Якщо з'явиться сироватка, то її відлити.

2Відтак додати вершкового масла, солі, кмину, влити густу сметану і все добре вимішати. Масу підігріти (але не кип’ятити), поки не загусне.

3Ще гарячою вилити у форму, зволожену сироваткою або молоком.

4Охолоджений сир загорнути у пергаментний папір або станіоль.

00:00