Скумбрія в олії

    

26 Січня, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

  • Prep: 20 mins
  • Cook: 1 hr 30 mins

Ingredients

Скумбрія - 500 г

Цибуля - 1 шт.

Олія - 100 мл

Лимонна кислота - 0,5 ч. ложки

Вода - 100 мл

Лавровий лист

Перець чорний горошком

Сіль

Directions

1У риби видалити нутрощі, відрізати голову, хвіст і плавники. Тушку добре промити та нарізати невеликими шматочками.

2Цибулю очистити, вимити в холодній воді та нарізати півкільцями.

3У теплій воді розвести 1 ч. ложку солі та лимонну кислоту.

4Викласти в чашу мультиварки шар нарізаної цибулі (частину), потім шар нарізаною скумбрії (частину), додати кілька горошин перцю та лавровий лист. Знову викласти шар цибулі, шар скумбрії, лавровий лист і перець. Влити воду з лимонною кислотою і сіллю та олію. Готувати в режимі «Тушуквання» 1-1,5 години.

5Після сигналу покласти рибу на блюдо і дати їй охолонути.

00:00