Скумбрія в томатному соусі з петрушкою

    ,

16 Липня, 2017

100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Скумбрія - 1 шт.

Томати у власному соку - 200 мл

Петрушка - 100 г

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Часник - 3 зубки

Масло вершкове - 1 ст. ложка

Цукор - 1 ст. ложка

Оцет винний - 1 ст. ложка

Лимон - 2 дольки

Сіль

Перець чорний

Олія - 3 ст. ложки

Directions

1Распотрошить рибу, видалити зябра. Зробити з кожного боку риби 4 косих надрізи. Помістити в них по шматочку вершкового масла і гілочці петрушки. У зябрових щілинах покласти по часточці лимона, посолити та поперчити рибу.

2Покласти на деко та запікати в духовці 10 хвилин.

3Рибу перевернути і готувати ще 10 хвилин.

4Потім обережно дістати рибу та покласти на блюдо.

5СОУС: Очистити та дрібно нарізати цибулю і часник. У сотейник-каструльку влити олію. Почекати, коли вона нагріється, всипати цибулю та часник. Обсмажувати до золотистого кольору. Потім влити томат, додати оцет, цукор, посолити та поперчити. Тушкувати до готовності.

6Дрібно нарізати петрушку. Скумбрію подавати з томатним соусом, посипавши петрушкою.

00:00