Сливи томлені по-вінницьки

  

5 Грудня, 2016

Абрикосы и сливы. Лучшие рецепты домашних заготовок

Ingredients

Сливи - 1 кг

Цукор - 1 кг

Вода - 600 г

Directions

1СИРОП: 600 г цукру розчинити в киплячій воді, варити 2 хвилини.

2Сливи наколоти виделкою, залити гарячим (90°С) сиропом і витримати 12 годин. Сливи відкинути на друшляк, щоб стік сік.

3Сливи укласти в банки, пошарово пересипаючи цукром, що залишився. Банки накрити стерилізованими бляшаними кришками, стерилізувати та закатати.

4Сироп, що залишився довести до кипіння, розлити в прогріті банки, закатати. Використовувати для приготування компотів.

00:00