Слойка по-грецьки

      ,

24 Квітня, 2018

Булочки и пирожки (Семь поварят)

  • Cook: 50 mins
  • Yields: 8-10 шт.

Ingredients

Тісто листкове - 400 г

Брокколі - 1 кг

Часник - 2 зубчики

Сир твердий тертий - 3 ст. ложки

Вершки густі - 1 склянка

Горішки кедрові - 3 ст. ложки

Мускатний горіх тертий - 2 ст. ложки

Петрушка - 1 ст. ложка рубаної зелені

Олія - 3 ст. ложки

Сіль

Directions

1Брокколі відварити в киплячій підсоленій воді.

2Брокколі та часник обсмажити на олії. Часник прибрати. Брокколі змішати з сиром.

3СОУС: Збити вершки, додати горіхи, зелень.

4Тісто розкачати, нарізати квадратами. В середину кожного покласти брокколі та загорнути конвертиком. Конвертики покласти на деко, змащене олією. Зверху полити горіховим соусом і запікати до золотистої скоринки.

5При подачі оформити горішками.

00:00