Смородина червона та чорна у цукрі

    

24 Вересня, 2017

100 рецептов при гипотонии. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Смородина чорна та червона - 500 г

Цукрова пудра - 500 г

Яйця - 1 білок

Directions

1Відібрати цілі ягоди, промити, добре просушити в глибокій чашці, видалити все сміття, влити туди яєчний білок і все акуратно перемішати, щоб білок рівномірно розподілився по ягодах.

2Потім пересипати ягоди на решето, щоб зайвий білок міг стекти, і обваляти кілька ягід у блюдці з цукровою пудрою. Відкласти їх і додати ще жменю. У підсумку все ягоди обкатуються в пудрі і виходять білі кульки.

Дієта при гіпотонії

00:00