Сморчки у сметані страви з грибів духовка, лікувальне харчування 25 Вересня, 2017 100 рецептов при гипотонии. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария) Ingredients Сморчки свіжі - 500 г Сметана - 1 склянка Сир - 25 г Борошно - 1 ч. ложка Олія - 2 ст. ложки Сіль Directions 1Сморчки або сморчкові шляпки очистити від землі, промити в холодній воді та відварювати 15‑20 хвилин. 2Воду злити, гриби добре промити в холодній воді, нарізати скибочками, покласти на сковороду, посолити й обсмажити на олії. 3Потім посипати борошном, знову обсмажити, додати сметану, прокип'ятити. 4Зверху посипати тертим сиром, скропити олією і запекти в духовці. 5При подачі на стіл посипати зеленню петрушки.Дієта при гіпотонії 00:00