Сніжки з фруктовою підливою

    

28 Липня, 2017

100 рецептов при болезнях почек. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Яйця - 1 білок

Цукор - 50 г

Полуниця - 100 г

Крохмаль кукурудзяний - 10 г

Вода - 200 мл

Ваніль або ванілін

Directions

1Білок збити в густу піну і поступово, продовжуючи збивати, ввести 30 г цукру та ваніль.

2У глибокий посуд з ледь киплячою водою столовою ложкою покласти збиті білки. Через 2-3 хвилини сніжки перевернути і закрити кришкою; дати постояти 5 хвилин, вийняти шумівкою на сито.

3Коли стече вода, укласти сніжки на блюдо, залити їх полуничним киселем, приготованим з полуниці, борошна і залишків цукру.

Дієта при оксалатних каменях

00:00