Солянка ковбасна перші страви 9 Квітня, 2017 Блюда с колбасой и сосисками Ingredients Вода - 3 л Картопля - 5 шт. Ковбаса напівкопчена - 200 г Ковбаса варена - 200 г Цибуля ріпчаста - 1 шт. Помідори - 2 шт. Огірки солоні - 2 шт. Оливки без кісточок - 10 шт. Лимон - 2 дольки Перець горошком Спеції Зелень Сіль Directions 1У киплячу воду додати сіль, нарізану кубиками картоплю. 2На сковороді обсмажити цибулю, помідори. 3Нарізати соломкою ковбасу і разом з піджаркою покласти в суп. 4За 10 хвилин до готовності додати оливки, зелень, спеції. 5Перед подачею в кожну тарілку покласти чверть дольки лимона. 00:00