юшка з рибою
юшка з рибою

Солянка рибна (без картоплі)

    

9 Квітня, 2017

365 блюд для аэрогриля

Ingredients

Сьомга - 100 

Осетрина - 100 г

Оливки - 200 г

Томатна паста - 50 г

Огірки солоні - 3 шт.

Гриби мариновані - 100мг

Цибуля ріпчаста - 2мшт.

Борошно - 1 ст. ложка

Огірковий розсіл - 200 мл

Лимон - 1 шт. (сік)

Бульйон рибний - 2 л

Лавровий лист

Сіль

Перець

Directions

1Цибулю нарізати кільцями та обсмажити.

2До цибулі додати лимонний сік, борошно, бульйон, розсіл і довести до кипіння.

3Гриби, солоні огірки й оливки нашаткувати та додати разом з лавровим листом і перцем в бульйон.

4Рибу нарізати невеликими шматочками і обсмажувати 4-7 хвилин в томатній пасті, додати в бульйон, посолити.

5Готувати в аерогрилі 50 хвилин при температурі 250°С.

00:00