100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)
Ingredients
Риба свіжа морська, свіжепросольна білуга, осетрина або будь-яка велика риба без кісток - 600 г
Капуста кисла - 600 г
Масло - 2 ст. ложки
Прянощі
Борошно - 1 ст. ложка
Цибуля - 4 шт.
Каперси - 1 ст. ложка
Оливки - 1 ст. ложка
Перець товчений
Directions
1Рибу нарізати шматочками, але не дуже дрібними.
2Кислу капусту добре віджати та підсмажити в каструлі з невеликою кількістю масла; налити води, додати трохи прянощів, цибулю, покласти рибу і дати добре кипіти.
3Коли все буде готово, підправити борошном і додати каперсів, оливок і дрібку перцю.