Сорбе з м’ятного чаю

  

7 Жовтня, 2016

Энциклопедия чая

Ingredients

Вода - 2 склянки

Чай м'ятний - 15 г

Цукровий сироп - 1/2 склянки

Лимонні дольки - за бажанням

Листя м'яти - кілька штук

ЦУКРОВИЙ СИРОП

caxap - 1 кг

вода - 950 мл

Directions

1Заварити м'ятний чай і процідити.

2ЦУКРОВИЙ СИРОП: змішати caxap з водою та довести до кипіння. Потім кип'ятити на повільному вогні 10 хвилин до готовності сиропу.

3Змішати чай з сиропом і помістити в морозильник.

4Напівзамерзлий сорбе вийняти з холодильника і обробити в міксері протягом 1 хвилини. Знову розлити по лотках, накрити і поставити в морозильник.

5За бажанням прикрасити лимонними дольками та листям м'яти.

00:00