Сорбе з м’ятного чаю десерти 7 Жовтня, 2016 Энциклопедия чая Ingredients Вода - 2 склянки Чай м'ятний - 15 г Цукровий сироп - 1/2 склянки Лимонні дольки - за бажанням Листя м'яти - кілька штук ЦУКРОВИЙ СИРОП caxap - 1 кг вода - 950 мл Directions 1Заварити м'ятний чай і процідити. 2ЦУКРОВИЙ СИРОП: змішати caxap з водою та довести до кипіння. Потім кип'ятити на повільному вогні 10 хвилин до готовності сиропу. 3Змішати чай з сиропом і помістити в морозильник. 4Напівзамерзлий сорбе вийняти з холодильника і обробити в міксері протягом 1 хвилини. Знову розлити по лотках, накрити і поставити в морозильник. 5За бажанням прикрасити лимонними дольками та листям м'яти. 00:00