соус бешамель з томатним
соус бешамель з томатним

Соус «Аврора»

    

16 Червня, 2020

300 рецептов французской кухни

Ingredients

Соус томатний

Соус бешамель

ДЛЯ СОУСУ БЕШАМЕЛЬ:

Масло вершкове - 40 г

Борошно - 40 г

Молоко - 0,5 л

Сіль - 0,5 ч. ложки

Перець чорний мелений - 1 щіпка

Directions

1СОУС БЕШАМЕЛЬ: У маленькій каструлі розтопити масло, додати борошно, все перемішати. Одразу додати молоко, посолити, поперчити, ретельно перемішати і, продовжуючи розмішувати, довести до кипіння. Соус має бути досить густим, тому можна залишити його на слабкому вогні на кілька хвилин до загустіння, не забуваючи помішувати.

2Змішати в рівних пропорціях соус бешамель і томатний - вийде соус красивого рожевого кольору.

00:00