Соус гранатовий

  

8 Жовтня, 2016

Соусы и приправы (155 рецептов наших бабушек)

Ingredients

Гранати - 800 г

Цукор - 70 г

Сік яблучний свіжовичавлений - 60 мл

Сік лимонний - 10 мл

Гвоздика

Насіння коріандру

Мускатний горіх

Directions

1Гранати очистити, витягти зерна і протерти їх крізь сито. Cік змішати з яблучним і тримати на слабкому вогні, не доводячи до кипіння, 2-3 хвилини.

2Додати цукор, гвоздику, насіння коріандру і мускатний горіх. Все нагрівати 1 хвилину, не доводячи до кипіння.

3Готовий соус зняти з плити, процідити через сито і з'єднати з лимонним соком.

00:00