соус грибний білий
соус грибний білий

Соус грибний зі сметаною

  

25 Липня, 2018

Энциклопедия русской и европейской кухни

Ingredients

Готовий грибний соус - 500 г або

Бульйон грибний - 400 г

Гриби сушені - 30 г

Борошно пшеничне - 30 г

Жир - 40 г

Цибуля ріпчаста - 200 г

Масло вершкове - 25 г

Перець чорний горошком

Лавровий лист

Сіль

Сметана - 150 г

Directions

1Білу гарячу пассеровку з'єднати з гарячим грибним бульйоном, розмішати для утворення однорідної маси, кип'ятити 15‑20 хвилин і процідити.

2Потім ввести спасеровану цибулю, після чого покласти тонко нарізані відварені гриби, перець горошком, лавровий лист, сіль і все варити 10‑15 хвилин.

3У готовий грибний соус додати сметану, розмішати та довести до кипіння.

4Подавати соус до картопляних котлет, зраз і запіканок.

00:00