Олія авокадо, настояна на червоному перці, - 3 ст. ложки
Лимон - 1 шт. (сік)
Сіль
Directions
1ЧАСНИКОВО-МАСЛЯНА ЗАПРАВКА: Дрібно нарізати часник, розмішати з сіллю і олією авокадо, настояною на червоному перці.
2Поки маса буде настоюватися, помити і розрізати кожен плід авокадо уздовж на 2 частини. Видалити з кожного авокадо кісточку та ложкою вишкребти м'якоть з кожної половинки, шкірку викинути.
3Помістити в блендер м'якоть авокадо, нарізані помідори, цибулю, додати сік лимона і все подрібнити.
4Змішати подрібнену в блендері масу з часниково-масляною заправкою.
5Подавати до різних страв, можна їсти й окремо, наприклад з кукурудзяними хлібцями.