соус з авокадо, помідорів, цибулі та часнику з олією та лимонним соком
соус з авокадо, помідорів, цибулі та часнику з олією та лимонним соком

Соус з авокадо по-чилійськи

  

16 Липня, 2018

Энциклопедия растительных масел

  • Yields: 2 порції

Ingredients

Авокадо - 3 шт.

Помідори - 3 шт.

Цибуля ріпчаста - 0,5 шт.

Часник - 2 зубчики,

Олія авокадо, настояна на червоному перці, - 3 ст. ложки

Лимон - 1 шт. (сік)

Сіль

Directions

1ЧАСНИКОВО-МАСЛЯНА ЗАПРАВКА: Дрібно нарізати часник, розмішати з сіллю і олією авокадо, настояною на червоному перці.

2Поки маса буде настоюватися, помити і розрізати кожен плід авокадо уздовж на 2 частини. Видалити з кожного авокадо кісточку та ложкою вишкребти м'якоть з кожної половинки, шкірку викинути.

3Помістити в блендер м'якоть авокадо, нарізані помідори, цибулю, додати сік лимона і все подрібнити.

4Змішати подрібнену в блендері масу з часниково-масляною заправкою.

5Подавати до різних страв, можна їсти й окремо, наприклад з кукурудзяними хлібцями.

00:00