Соус з родзинками

  

4 Жовтня, 2016

Энциклопедия чая

  • Yields: 400 мл

Ingredients

Окріп - 350 мл

Чай манго в пакетиках - 3 шт.

Борошно - 25 г

Цукор - 1,5 ч. ложки

Суха гірчиця - 1,5 ст. ложки

Сіль - 1 щіпка

Лимонний сік - 1 ст. ложка

Родзинки без кісточок - 1/3 склянки

Масло вершкове - 2 ст. ложки

Перець чорний мелений - 1 щіпка

Directions

1Чайні пакетики та родзинки залити половиною окропу, залишити на 5 хвилин. Вичавити пакетики і видалити. Залишити родзинки з окропом ще на 1 годину.

2Змішати борошно, цукор, гірчицю, сіль і перець; долити залишок окропу, збовтати до однорідної складу. Влити оцет, лимонний сік, потім нагрівати на повільному вогні 3 хвилини.

3Злити чай, підігрівати ще 3 хвилини на повільному вогні. Додати масло.

4Подавати гарячим до шинки або смаженого м'яса.

00:00